MU: elképesztő pletyka Neymarról, Van Gaal már reagált

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.22. 17:07
Egészen hihetetlennek tűnő pletykával adta el szombati számát a brit The Sun bulvárlap. Az angolok az első oldalon számoltak be arról, hogy Neymar, a Barcelona brazil klasszisa a Manchester Unitedhez kerülhet. Az újságíróknál is kiverte ez a pletyka a biztosítékot, így rá is kérdeztek Louis van Gaalnál a sztori valóságalapjára.

A The Sun olvasói már megszokhatták, hogy egészen hihetetlennek tűnő pletykákat is gond nélkül a címlapra tűznek a britek – így történt ez most is.

Az angolok „biztos forrásból tudják”, a Barcelona és a Manchester United vezetősége titkos tárgyalásokat folytatott, melyek témája Neymar átigazolása volt.

A Manchester United–Newcastle találkozó kapcsán állt a média rendelkezésére Louis van Gaal, akinél rá is kérdeztek a pletykára. A válasz – mint mindig – diplomatikus.

Ebbe bele sem akarok menni. Nyugodtan rákérdezhetnek a világ összes játékosára a sajtótájékoztatókon, a válaszom mindig ugyanaz lesz. A Manchester United érdekeit védem, így nem adhatok ki információt az átigazolásokról, sem a tervekről. Tudom, hogy ezt nehéz feldolgozni, de ettől függetlenül nem válaszolhatok” – mondta Louis van Gaal, mikor Neymarról faggatták.

A rend kedvéért: a brazilt 2018 nyaráig köti szerződése Barcelonába, piaci értékét a transfermarkt.de pedig 80 millió euróra értékeli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik