B. D. K.
2023.06.07 12:12

MU: Antonyt halálos fenyegetés és testi sértés miatt feljelentette volt barátnője

Amennyiben beigazolódnak a hölgy állításai, az angol Manchester United Mason Greenwood után egy újabb jobbszélsőjét veszíthet el hosszú időre. A klubhoz tavaly nyáron csaknem 100 millió euróért érkező brazil válogatott jobbszélsőt, Antonyt ugyanis súlyos vádakkal illeti volt barátnője, Gabriela Cavallin – hívták fel a figyelmet a külföldi oldalak a brazil Globo Esporte-re hivatkozva, közte a metro.co.uk is.

Antony nagy bajban van (Fotó: Getty Images)

 

Gabriela Cavallin (DJ, influenszer) családon belüli erőszak, testi sértés és fenyegető magatartás miatt feljelentést tett egy Sao Pauló-i rendőrségen. A jelentés szerint az első erőszakos cselekedet egy Sao Pauló-i szórakozóhelyen történt még 2022 júliusában, miután a nő szakított a játékossal – írja az ESPN. Antony elvileg a karjánál és a hajánál fogva ráncigálta, majd betuszkolta őt az autóba. Amikor ez történt, az esetről szóló jelentés szerint a hölgy 17 hetes terhes volt. Cavallin később, július 21-én elvetélt, de ezt nem hozta összefüggésbe a szórakozóhelyen történtekkel.

Tavaly augusztusban ismét elkezdtek randizgatni, a nő előbb Hollandiában, aztán Manchesterben is összeköltözött Antonyval. Januártól aztán folytatódtak a támadások. A brazil futballista féltékenységből megtámadta őt, aminek következtében elmozdult az implantátuma. Két Manchester United-orvos ellátta a nőt, aki aztán Sao Paolóban áprilisban operáción esett át.

ANTONY EGYKORI KEDVESE, GABRIELA CAVALLIN


 

Két további esetről is beszámolt Angliából, az egyiket az egyik barátja, valamint a futballista édesanyja is látta, ezért őket tanúként beidézik. Egyszer a nő ujját egy üvegdarab sebesítette meg, amelyet Antony tört össze. A hegről készült fotót csatolták a jelentéshez. Még ugyanezen a napon Antony összetörte a telefonját, hogy ne kérhessen segítséget, így csak öt órával később tudta elhagyni a helyet, amikor a játékos gyógytornásza elvitte őt az orvoshoz.

Azzal is megvádolta a Manchester United játékosát, hogy május 20-án egy telefonbeszélgetés során azzal fenyegette meg őt, hogy megöli, ha meglátja őt valaki mással. Cavallin Antony anyagi lehetősége és kapcsolatrendszere miatt a rendőrség védelmét kérte. Ezen a napon egyébként a brazil szélső győztes csapat tagja volt az AFC Bournemouth ellen a Premier League-ben, 86 percet töltött a pályán.

Antony elméletileg még az öngyilkosság gondolatával is eljátszott, hogy érzelmileg hasson Cavallinra.

A nő azt állítja, hogy május 28-a óta nem érintkezett a futballistával. Cavallint a feljelentése megtétele után a rendőrség kérésére egy orvos megvizsgálja.

Antonyt az MU tavaly nyáron csaknem 100 millió euróért vásárolta meg az Ajaxtól. Szerződtetésére elsősorban azért volt szükség, mert a csapat első számú jobbszélsőjének, Mason Greenwoodnak hasonló vádak miatt szintén rendőrségi ügye volt, ebben az idényben nem is lépett pályára.

Antony első idénye felemásra sikerült: szerzett sorsdöntő gólt az FC Barcelona elleni Európa-liga 16 közé kerülésért vívott manchesteri mérkőzésén (az idény legszebb góljának is megválasztották a klubnál), ám a 23 éves játékos 47 tétmeccsen csupán tíz gólt szerzett és öt gólpasszt adott.

2023.10.02 00:06:31

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Lehet, hogy ideje volna bevezetni a VAR-szoba VAR-ját is...

2023.09.30 17:08:15

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A Tottenham nyomása góllá érett, így a londoni csapat elvette a Mersey-partiak veretlenségét.

2023.09.28 23:09:50

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Meggyőződésem, hogy egy csapatot úgy lehet fejleszteni, ha az egyénekből kihozzuk a legjobbat, de úgy, hogy ez nem vezet önzőséghez és önzéshez. Változtathatsz, csinálhatsz mást, módosíthatsz a meglévő játékosaidtól függően, de a DNS-ed ugyanaz marad. Az én vagyok a karakterem, a történetem, a családom, a múltam, a játékos-pályafutásom.

2023.09.27 17:39:01

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jobban kezdett a Ligakupában a Leicester City, de a végére kijött a két csapat közötti tudáskülönbség.

2023.09.24 14:41:00

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Szoboszlai Dominik ismét végig pályán volt Jürgen Klopp együttesében.