Man. City: 70 millió euróért érkezik az Atlético középpályása – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.18. 12:52
null
Rodri remek idényt zárt az Atléticóban (Fotó: AFP)
A Sky Sports információi szerint a Premier League 2018–2019-es kiírásának bajnoka, a Manchester City kész kifizetni az Atlético Madridnak Rodri 70 milliós kivásárlási árát.

 

Rodrigo Hernández – közismert nevén Rodri – a napokban találkozott az Atlético Madrid vezetőivel, akiknek elárulta, hogy távozni szeretne a nyáron. A játékos szerződése 2023 júniusáig szól, ám szerepel benne egy 70 millió eurós kivásárlási záradék, amit a Manchester City készen áll kifizetni – állítja Fabrizio Romano, a Sky Sports olasz újságírója.

A 22 éves védekező középpályás az Atlético Madridban nevelkedett, majd 2013-ban a Villarrealhoz igazolt, a klubnál öt évet töltött el. 2018 nyarán 25 millió euróért szerezte őt vissza az Atlético, és a mögöttünk hagyott idényben alapemberré vált a fővárosi csapatban. 47 mérkőzésen lépett pályára, három gólt szerzett.

Értéke az elmúlt egy évben több mint háromszorosára nőtt az átigazolási piacon, hiszen a Transfermarkt már 80 millióra becsüli, így a Man. City viszonylag „olcsón” juthat a hétszeres spanyol A-válogatott labdarúgó játékjogához.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik