Liverpool: kiárusítás! Balotelli és hét társa távozik a nyáron?

Vágólapra másolva!
2015.05.07. 17:39
Hatalmas kiárusításra készül a Liverpool labdarúgócsapata, angol lapértesülések szerint legalább nyolc játékostól megválik a klub a nyári átigazolási idényben.

A Brendan Rodgers vezetésével az előző idényben a Premier League tabellájának második helyéig menetelő Pool a 2014–2015-ös szezonban képtelen felvenni a versenyt az élcsapatokkal, így még az sem biztos, hogy a „vörösök” ott lesznek az európai porondon.

Angol sajtóértesülések szerint a vezetőség a gyenge teljesítményért a játékosokat okolja, így a nyáron jelentős „átszervezések” várhatók.

A Daily Express úgy tudja, összesen nyolc liverpooli futballista költözhet a nyári átigazolási időszakban: Fabio Borini, Glen Johnson, Kolo Touré, José Enrique, Brad Jones, Rickie Lambert, Lucas és Mario Balotelli kereshet magának új együttest.

A legérdekesebb távozó a fenti nyolcasból Balotelli, aki kevesebb mint egy éve érkezett az Anfield Roadra, ám gyenge teljesítményével hamar elveszítette edzője bizalmát – 16 bajnokin csupán egyszer volt eredményes a balhés csatár.

A transfermarkt.de által 15 millió euróra értékelt 24 esztendős olaszt sajtóhírek szerint a Juventus, az Internazionale és az Olympiakosz is szívesen látná soraiban újabb felsülése ellenére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik