Juventus: 80 millió eurós ajánlattal készülnek Pogbáért – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.13. 07:26
A Tuttosport információi szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő és a Bajnokok Ligája legjobb tizenhat együttese közé került Juventus legalább egy klasszis középpályással megerősítené a keretét a januári átigazolási időszakban, a fő kiszemelt pedig a klub korábbi játékosa, Paul Pogba. 

Paul Pogba jövője hónapok óta kérdéses a Manchester Unitednél, állítólagtöbb összetűzése is volta klub menedzserével,José Mourinhóval, s mióta nyilvánosan is kritizálta a csapat taktikájátez az információ még valószínűbbnek tűnik.Paul Pogba jövője hónapok óta kérdéses a Manchester Unitednél, állítólagtöbb összetűzése is volta klub menedzserével,José Mourinhóval, s mióta nyilvánosan is kritizálta a csapat taktikájátez az információ még valószínűbbnek tűnik.

A francia középpályás esetleges visszatérése a Juventushoz már korábban is szóba került, most a Tuttosport állítja, a torinóiak egy 80 millió eurós ajánlattal készülnek a futballista játékjogának megszerzéséért.

Állítólag B-terve is van a Juventusnak, ha a United mégis ragaszkodna Pogbához. Ebben az esetben a Real Madridban játszó Isco lehet a fő kiszemeltjük a téli átigazolási időszakban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik