Fulham: Szükség lenne a Milan középpályására - Jol

Vágólapra másolva!
2013.01.31. 13:17
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Fulham menedzsere, Martin Jol csütörtöki sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy kölcsönveszik Urby Emanuelsont, az AC Milan holland válogatott középpályását. A holland edző emellett kizárta Tom Huddlestone, a Tottenham Hotspur angol középpályásának érkezését.

A Fulham menedzsere, Martin Jol hivatalosan is bejelentette, hogy a huszonhárom éves szélső, Urby Emanuelson érkezhet fél évre kerül kölcsönbe a Milantól.

„Szükségünk van új emberekre, Emanuelson pedig nagy erősítést jelent számunkra, mivel gyors, technikás és több poszton bevethető játékos” – mondta Jol. A két klub azt még nem jelentette be, hogy aláírták volna a szükséges papírokat, de ez már csak formalitásnak tűnik.

Jol beszélt a Tottenham-középpályás, Tom Huddlestone esetleges érkezéséről is.

„Az ilyen típusú átigazolások nagyon bonyolultak. Öt hete kezdtem meg a tárgyalásokat a játékossal, az utolsó napon már biztosan nem fog megoldódni az ügy” – mondta a menedzser.

„A védelmünk erősítésére megvettük Emmanuel Pogatetzt, és ha mellé még tudnánk szerezni új játékosokat, az nagyszerű lenne. Várjuk meg, hogy mi történik az utolsó napon” – zárta a sajtótájékoztatót a holland edző.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik