Chelsea: megromlott a viszony – Abramovics elköszön Contétól?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.02. 16:32
A Marca információi szerint a Premier League-ben szereplő Chelsea a szezon végén meneszti Antonio Conte menedzsert.

„Nem valószínű, hogy 2018–2019-ben is Conte lesz a Chelsea trénere” – olvasható a Marca cikkében.„Nem valószínű, hogy 2018–2019-ben is Conte lesz a Chelsea trénere” – olvasható a Marca cikkében.

Mint a portál írja, annak ellenére, hogy az olasz szakember az első idényében bajnoki címet nyert a csapattal, a játékosaival való összetűzései, valamint a jelenlegi évadban tapasztalt gyengébb eredmények miatt szinte biztos, hogy távozni kényszerül a Chelsea kispadjáról – a Marca megjegyzi, a Conte és Diego Costa között kialakult balhé kifejezetten rosszat tett a menedzsernek.

Ahogy az olvasható, Roman Abramovics, a Chelsea tulajdonosa már meghozta a döntést: a 2017–2018-as bajnokság végén meneszti Antonio Contét!

A hírek szerint Abramovics és Conte között korábban sem volt felhőtlen a viszony, tulajdonképpen alig kommunikáltak egymással, és az utóbbi időben annyira megromlott a felek között a kapcsolat, hogy a 48 éves edző José Mourinho és Carlo Ancelotti sorsára jut, s idő előtt távozni kényszerül a „kékektől”.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik