Chelsea: a cserekapus megunta a padozást, távozik - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.02. 20:36
Angol sajtóhírek szerint Mark Schwarzer távozik a Premier League-ben szereplő Chelsea-től. A „kékek” harmadik számú kapusa állítólag a sereghajtó Leicester Cityvel folytat tárgyalásokat, melyhez a szezon végéig írhat alá.

A 42 esztendős ausztrál kapuvédő 2013 nyarán igazolt a Chelsea-hez, és a legutóbbi szezonban 12 tétmérkőzésen kapott lehetőséget. A mostani idényben azonban már nemcsak Petr Cech, hanem Thibaut Courtois is előkelőbb helyet foglal el Schwarzernél a kapusok közötti rangsorban, így a rutinos játékos ebben az évadban a meccskeretbe is csak elvétve került be, a pályán egy percet sem töltött.

A tények ismeretében nem meglepő, hogy Schwarzer elvágyódik, a Leicester City pedig a hírek szerint már fel is vette vele a kapcsolatot, és a szezon végéig szóló szerződést kínál neki.

Az év ausztrál futballistájának kétszer megválasztott futballistának Ben Hamerrel, valamint a jelenleg sérült Kasper Schmeichellel kellene megküzdenie a csapatba kerülésért a Premier League sereghajtójánál.

Schwarzer távozása esetén alaposan csökkenne az esélye annak, hogy Cech klubot vált a téli átigazolási időszakban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik