Chelsea: 80 millió euró, és jöhet Európa két gólvágója?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.23. 09:07
null
Jamie Vardy december 14-én góllal járult hozzá a Chelsea 2–1-es legyőzéséhez (Fotó: Reuters)
Angol sajtóértesülések szerint a Chelsea és a Manchester City is szerződtetné Jamie Vardyt, a Premier League-ben szereplő Leicester City angol válogatott támadóját.

 

A 28 éves támadó 17 bajnokin szerzett 15 góljával – az algériai Rijad Mahrezzel egyetemben – döntő érdemeket vállalt abban, hogy a Leicester City a tabella élén várja a karácsonyt.

Az együttes menedzsere, Claudio Ranieri korábban kijelentette, esze ágában sincs elengedni a téli átigazolási időszakban a csapat két legjobbját, és Mahrez is leszögezte, „hülye lenne” távozni.

Az angol sajtó arról ír, Jamie Vardy is maradni szeretne a Leicesternél, mivel úgy érzi, jelenleg minden adott ahhoz, hogy biztos legyen a helye az angol válogatott Európa-bajnoki keretében. A Telegraph értesülései szerint a Chelsea ennek ellenére is szerződtetné az angol válogatott támadót, akiért 40 millió eurót sem sajnálna. Első számú kihívója a Manchester City lehet a játékos kegyeiért folyó versenyfutásban.

A Daily Star és az Express még tovább megy, a két szigetországi lap információja szerint a londoni együttes Vardyt és a Sahtar Doneck brazil gólvágóját, a 15 bajnoki mérkőzésen 22 gólt jegyző Alex Teixeirát összesen 80 millió euróért vásárolná meg januárban.

Várjuk a folytatást…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik