Bayern: Robben is szerepet játszhat Hudson-Odoi megszerzésében

Vágólapra másolva!
2019.01.07. 10:02
null
Hudson-Odoi lesz a Bayern új tízese? (Fotó: AFP)
A Bayern München a Chelsea-t 30 millió fonttal, Callum Hudson-Odoit az Arjen Robben távozásával felszabaduló tízes mezzel próbálja meggyőzni a klubváltásról.

 

Hetek óta téma Münchenben a Chelsea 18 esztendős szélsőjének, Callum Hudson-Odoinak a szerződtetése, akiért lapinformációk szerint legutóbb már 30 millió fontot ajánlott a bajor klub.

Az angol középpályás szerződése 2020 nyarán jár le Londonban, s bár a klub marasztalja, egyelőre nem sikerült megállapodniuk a folytatásról. Ezt használná ki a Bayern, amely generációváltás előtt áll, a klubbal hét bajnoki címet és egy Bajnokok Ligáját nyerő Arjen Robben például már bejelentette, a jelenlegi kiírás után elhagyja a német rekordbajnokot.

A The Sun szerint a Bayern vezetői most az így felszabaduló tízes mezt – és annak presztízsét – ajánlották Hudson-Odoinak, amennyiben rábólint az ajánlatukra.

A ghánai származású játékos december 13-án végigjátszotta a Vidi FC elleni budapesti Európa-liga-mérkőzést. A Premier League-ben csupán egy meccsen lépett pályára a futó szezonban. Legutóbb a hét végi, Nottingham Forest ellen megnyert FA-kupa-találkozón jutott szóhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik