Arsenal: négy játékos hosszabbított a londoniakkal – hivatalos

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2020.06.24. 10:55
null
David Luiz egy évvel hosszabbított az Arsenallal (Fotó: AFP)
Az angol élvonalbeli Arsenal a hivatalos honlapján bejelentette, négy labdarúgójával szerződést hosszabbított. A Real Madridtól kölcsönbe érkező Dani Ceballos a 2019–2020-as idény végéig marad, míg David Luiz, Cédric Soares és Pablo Marí a következő évadban is a londoniakat erősíti.

 

A fővárosi klub közleménye szerint a 2019 nyarán a Chelsea-től megvásárolt brazil David Luiz egy évvel hosszabbított. Marí és Cédric a télen kölcsönbe került az Arsenalhoz – előbbi a Flamengótól, a portugál bekk a Southamptontól érkezett. Az „ágyúsok” mindkét futballistát végleg megszerzik, s mindketten hosszú távú szerződést kötnek.

A tavaly nyáron a Real Madridtól kölcsönvett Dani Ceballos beleegyezett, hogy a 2019–2020-as idény befejeztéig Mikel Arteta rendelkezésére áll az Arsenalban.

A 33 éves David Luiz a mostani évadban 33 tétmérkőzésen játszott az Arsenalban, összesen két gólt szerzett. A spanyol Pablo Marí (26) három meccsen jutott szóhoz, Cédric (28) még nem lépett pályára. A szintén spanyol Ceballos (23) 26 találkozón kapott lehetőséget, egy gólt lőtt.

Az Arsenal harminc fordulót követően a tizedik helyen áll a Premier League-ben.

Card

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik