Arsenal: Mhitarjannak harmadszor is „megvalósult az álma”

Vágólapra másolva!
2018.01.24. 22:34
null
Mhitarjan mindig arról álmodott, hogy…
Mint ismert, hétfőn létrejött az Alexis Sánchez–Henrih Mhitarjan csere az Arsenal és a Manchester United között, azaz előbbi a manchesterieknél, utóbbi a londoniaknál folytatja a pályafutását. Az örmény labdarúgó bemutatás után adott nyilatkozata nagy vihart kavart a közösségi médiában: a szurkolók szerint Mhitarjan a szokásosnál is többet álmodozott gyerekkorában…

 

Néhány drukkernek ismerősen hangzottak az örmény labdarúgó arsenalos bemutatásánál elhangzott szavai, így megkeresték, hogyan mutatkozott be néhány korábbi csapatánál.

„Ez egy megvalósult álom, mivel mindig arról álmodtam, hogy a Dortmundban futballozhassak” – mondta Mhitarjan 2013-ban, amikor bemutatták a BVB-nél.

„Megvalósult az álmom. Mindig egy ilyen nagy csapatban akartam játszani, mint a Manchester United” – fogalmazott 2016-ban, miután aláírta a szerződését a „vörös ördögökkel”.

„Egy álmom vált valóra, mivel mindig arról ábrándoztam, hogy az Arsenalban játsszak”hangzott el az örménytől az „ágyúsoknál” történt bemutatásakor.

Ezek után csak egy biztos: Mhitarjan meglehetősen sokat álmodozott gyerekkorában…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik