Arsenal: jó hír a válogatottnak is! Wilshere hamarosan visszatér

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.31. 14:34
Az Arsenal és az angol válogatott középpályása, Jack Wilshere elkezdte a teljes intenzitású edzéseket, jövőhét pénteken pedig már éles mérkőzésen is pályára léphet. A 24 esztendős játékosnak fontos szerepet szán az Eb-n az angol válogatott szövetségi kapitánya, Roy Hodgson.

Wilshere még tavaly augusztusban, az Arsenal szezon előtti felkészülésén szenvedett súlyos bokasérülést, felépülése az előzetes hírekkel ellentétben jócskán elhúzódott, így a jelenlegi szezonban még nem lépett pályára.

Jó hír az „ágyúsok” és az angol válogatott szurkolóinak, hogy az Arsenal saját nevelésű játékosa felépült sérüléséből, és a londoniak U21-es csapatának jövőhét pénteki bajnokiján akár már játszhat is.

Roy Hodgson angol szövetségi kapitány a hírek szerint kulcsszerepet szán a nyári Európa-bajnokságon a 28-szoros válogatott középpályásnak, aki sérülése előtt remekül teljesített visszavontabb szerepkörben a nemzeti csapatban.

Wilshere tétmérkőzésen legutóbb az angol válogatott Szlovénia elleni, júniusi találkozóján léphetett pályára, azon az összecsapáson két gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik