Arsenal: itt az újabb jelölt a kispadra – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.06. 17:36
A L'Équipe információi szerint Lucien Favre is esélyes lehet az Arsenal kispadjára. A 60 éves szakember 2016 nyara óta irányítja a Nice csapatát, szerződése 2019-ig érvényes.

Korábban a Kicker arról számolt be, hogy Thomas Tuchel váltja Arsene Wengert az Arsenalnál. A francia menedzsernek 2019-ig van szerződése, ennek ellenére nem zárható ki, hogy már a nyáron távozik.Thomas Tuchel váltja Arsene Wengert az Arsenalnál. A francia menedzsernek 2019-ig van szerződése, ennek ellenére nem zárható ki, hogy már a nyáron távozik.

Tuchelt azonban a PSG-vel és a Chelsea-vel is összeboronálták már, nem tudni pontosan, hol folytatja. Csak egy biztos: a Bayernt azért utasította el, mert már elkötelezte magát egy másik európai topklubohoz.

Favre a Borussia Dortmund kívánságlistáján is szerepel, a német klub állítólag ki is fizetné a hárommillió eurós kivásárlási árát a szakembernek. A France Football értesülései szerint a svájci edző már jelezte a nizzaiaknak, hogy a szezon végén távozni kíván. A kérdés már csak annyi: hová?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik