Arsenal: eldőlt, ki váltja a nyáron Arsene Wengert – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.25. 11:43
null
Arsene Wenger 22 év után áll fel az Arsenal kispadjáról (Fotó: AFP)
A Kicker információi szerint Thomas Tuchel váltja Arsene Wengert az Arsenal kispadján. A német szakember minden bizonnyal már a nyártól irányítja a londoni futballcsapatot.

Pénteken a korábbi Dortmund-tréner közölte, hogy nem lesz a Bayern München vezetőedzője a következő szezontól, mert már elkötelezte magát egy európai topklubhoz.

Akkor még találgattak, melyik gárda lehetett a befutó a 44 éves német szakembernél, többen a PSG-ről és a Chelsea-ről is pletykáltak.

A Kicker most megbízható forrásokra hivatkozva állítja, hogy Tuchel az Arsenalnál folytatja, ahol az 1996 után leköszönő Wengert váltja, akinek egyébként 2019 nyaráig van érvényes szerződése.

A Bild azonban úgy tudja, hogy még nem biztos, hogy Tuchel a Premier League-ben köt ki, hiszen a lap szerint a PSG-hez is közel van.

Sven Mislintat, aki jelenleg az „ágyúsok” legfőbb megfigyelője, nem ápol túl jó viszont Tuchellel. Jól ismerik egymást, hiszen a Dortmundnál dolgoztak már együtt. A hírek szerint a scout biztosította az Arsenal vezetőségét, hogy lojális marad a klubhoz.

Az Arsenalnak soha nem volt még német menedzsere.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik