Arsenal: Csalódás valódi búcsú nélkül eljönni – Aubameyang

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2022.02.02. 10:30
null
Aubameyangot bántja, hogy valódi búcsú nélkül kellett elhagynia az Arsenalt (Fotó: AFP)
Az Instagram-oldalán köszönt el az „ágyúsok” szurkolóitól Pierre-Emerick Aubameyang, miután a téli átigazolási időszak utolsó perceiben szerződést kötött a spanyol élvonalban (La Liga) szereplő FC Barcelona futballcsapatával.

 

 

A gaboni támadó posztjában megköszönte a drukkerek támogatását és a lehetőséget, hogy viselhette a csapatkapitányi karszalagot.

„Mindig száz százalékban koncentráltam és megtettem mindent a klubért, amit tudtam, ezért valódi búcsú nélkül elköszönni kicsit csalódás számomra, de a labdarúgás világa már csak ilyen” – írja Aubameyang.

A 32 éves csatár 163 mérkőzésen 92 gólt szerzett a londoniak mezét viselve, valamint FA-kupa- és angol Szuperkupa-győztesnek (Community Shield) mondhatja magát. Az Arsenal kedd délután közölte, hogy felbontotta Aubameyang szerződését.

A csatár hétfő óta Barcelonában tartózkodik, az átigazolási piac zárulta előtt, hétfő este alá is írta az új megállapodását, sőt kedden már részt vett a katalánok edzésén. Igaz, a gránátvörös-kékek hivatalosan még nem jelentették be a szerződtetését, Joan Laporta klubelnök azonban elismerte, hogy minden papírmunka időben elkészült. Adama Traoréhoz hasonlóan a gaboni játékos is az Atlético Madrid elleni vasárnapi rangadón debütálhat a Barcában.

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik