Anglia: milliomos fiatalok között az a labdaszedő, akit Hazard megrúgott

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.08.23. 13:17
null
Charlie Morgan a 2013-as eset után (Fotó: AFP)
A jelenleg az angol másodosztályban (Championship) szereplő walesi Swansea City egykori labdaszedője, Charlie Morgan akkor vált ismertté, amikor a Chelsea elleni Ligakupa-elődöntőn megrúgta őt Eden Hazard, azóta pedig nagyot fordult a világ az akkor 17 éves labdaszedővel, akinek jelenlegi vagyonát 40 millió fontra becsülik, történetét pedig a SportsBible is bemutatta.

Charlie Morgan volt az a labdaszedő fiú, akit még 2013-ban a Swansea–Chelsea angol Ligakupa-elődöntő 80. percében, a londoniak 2–0-s hátrányánál a már a Real Madridban játszó Eden Hazard megrúgott, amikor Morgan az időt próbálta húzni azzal, hogy nem adta oda a labdát a belgának, akit a tettéért kiállítottak.



A mérkőzés után mindketten elnézést kértek a másiktól.

„A labdaszedő fiú bejött az öltözőbe és megbeszéltük a történteket. Bocsánatot kértem tőle, ő is megtette ezt, és le is zártuk a történteket. Elnézést” – mondta akkor Hazard.

A Swansea City legnagyobb részvényesei egyikének gyermekének, Charlie Morgannek az eset után százezer követője lett Twitter-oldalán, s azt követően sem lett csendesebb az élete, hiszen alapított egy céget, amely olyan sikeressé vált, hogy Morgan jelenlegi vagyonát 40 millió fontra becsülik.

2016-ban ugyanis egy iskolatársával alapított egy prémium vodkamárkát, mellyel most felkerült a leggazdagabb fiatalokról szóló The Times-listára, és többek között az amerikai profi ökölvívóval, Floyd „Money” Mayweatherrel és Ronaldinhóval is együtt dolgozik termékének népszerűsítésében – mutatta be Charlie Morgan történetét a SportsBible.

Az extrém, aranyszínű üvegben árusított szeszből először 2000 üveggel gyártottak, melyet a Swansea környéki bárokban árusítottak, de a termék hamar népszerű lett, és ma már napi 35 ezer üveget adnak el belőle a világ negyven országában.

Charlie Morgan és tulajdonostársa, Jackson Quinn pedig felkerült a The Times fiatal gazdagjainak listájára, melyen a 24. helyet foglalják el, s ha következő céljuk – az amerikai piac meghódítása – teljesül, még előrébb léphetnek.

A SportsBible cikke zárásaként megjegyzi, Morgan számára az lenne az igazi kiteljesedés, ha Hazard is egy náluk gyártott vodkával pózolna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik