B. D. K. 2022.06.09 16:38 Frissítve: 2022.06.10 07:04

Anglia: Gerrard 18 éves lánya mágnesként vonzza a pénzt az influenszerkedéssel

Michael Owen legidősebb lányára, a 19 éves Gemmára már felfigyelt a brit sajtó, mi is cikkeztünk róla, most pedig egy másik liverpooli legenda, Steven Gerrard legidősebb lánya, a 18 éves Lilly-Ella került a középpontba.

TOVÁBBI FOTÓKÉRT KATTINTSON A KÉPRE! (Fotó: instagram.com/lilly.gerrardd)

 

 
Michael Owen összetört, lánya mégis megy a Love Islandre
Owen 19 éves lánya nem akar az apja pénzéből megélni – KÉPEK

A 2004-es születésű Lilly-Ella februárban töltötte be a 18. életévét, de az Instagramon már most akkora sikere van, hogy ha nem vesszük figyelembe édesapja vagyonát, akkor is meg tud állni a saját lábán – hívta fel a figyelmet a Daily Mail. Azt írják, fiatal kora ellenére már most az ország egyik legkeresettebb közösségi média influenszere, aki eddig több tízezer fontot keresett meg a posztjaival.

Az Instagramon 184 ezres követőbázisa nem számít kuriózumnak a mai világban, viszont a vezetékneve miatt sok cég megtalálta/megtalálja őt a termékeik reklámozásával. A brit napilap arról szerzett tudomást, hogy legalább tíz ismert márkát is népszerűsít a posztjaival, elsősorban a divat világából találják meg őt, valamint a kozmetikai cégek, de például már egy pénztárcamárka és egy telefontokot gyártó cég is felkereste őt.

TOVÁBBI FOTÓKÉRT KATTINTSON A KÉPRE! (Fotó: instagram.com/lilly.gerrardd)

„Lilly egy olyan személy, akit nagyon sok márka fog megkeresni a jövőben – vélekedik a Daily Mail által megkérdezett közösségi média szakértő. – Sok követője van, de ami még fontosabb, hogy olyan emberek, akik fiatalok, »trendik« és örülnek, ha költhetnek.”

„Úgy tűnik, rövid időn belül sok megkeresése lesz, és mindegyik ajánlat több tízezer font körüli összegről fog szólni. Sok pénzre tud majd így szert tenni.” Hozzátette, hogy megvannak az előnyei annak, ha valaki egy világklasszis futballista lánya.


Posztjai alapján Lilly élvezi az életet, sok képet mutat a nyaralásairól, utazásairól, a bulikról, s olyan éttermekben étkezik, valamint olyan ruhaboltokban vásárol, ahol az árak nem a hétköznapi emberek pénztárcájához van mérve.


Apropó, Gerrard-lányok. A Liverpool 42 éves legendájának négy gyermeke van, Lilly-Ella, Lexie, Lourdes és Lio. Nagyon úgy tűnik, hogy a májusban 16. életévét betöltő Lexie is hasonló karrier elé néz, mint a nővére, hiszen már két poszt után 53 ezer követője van az Instagramon.

2022.08.08 22:19:23

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Fordulóról fordulóra az angol bajnokság teljes programja, eredmények, állás.

2022.08.05 21:02:16

Angol labdarúgás BALÁZS DÁVID

ALAPVONAL. Legyen bármekkora sztár is a portugál, ez a viselkedés megengedhetetlen, Erik ten Hag pedig olyan edző, aki nem is hagyja ezt szó nélkül, a sajtóban például nyíltan kritizálta a játékosait, akik idő előtt leléptek. Cristiano Ronaldo a fiatalok példaképe, így különösen fontos, hogy milyen a viszonya a csapatával.

2022.08.01 07:38:18

Angol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Ronaldo nemet mondott egy 309 millió eurós ajánlatra, de angolosan távozna, De Jongnak 100 millió(s) oka van a maradásra.

2022.07.30 15:12:00

Angol labdarúgás CSELŐTEI MÁRK

Alexander-Arnold és Szalah mellett a tétmeccsen debütáló Núnez is betalált, a túloldalon Álvarez lőtt gólt.

2022.07.22 21:49:31

Angol labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Az akadémián szereplő 8-23 évesek 85 száza­léka Manchesterből és az agglomerációból érkezett. Valahogy így néz ki, amikor a város támogat egy projektet, aztán a projekt „visszaadja a kölcsönt” a városnak.