B. D. K. 2022.05.02 15:23 Frissítve: 2022.06.12 14:25

Képek: Owen 19 éves lánya nem akar az apja pénzéből megélni

A Liverpool FC legendás játékosának, Michael Owennek legidősebb lánya, Gemma Rose hétfőn töltötte be a 19. életévét. A büszke apuka a közösségi oldalain is felköszöntötte őt.

GEMMA OWENRŐL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/gem0wen)

 

Az aranylabdás futballistának három lánya és egy fia van. Gemma a legidősebb, aki nem próbál meg édesapja pénzére támaszkodni, hanem határozott elképzelései vannak az anyagi megélhetőségét illetően – olvasható a Daily Mailen.


 
„Tényleg egy ágyban kell aludniuk?!” – Owen ideges lett a Love Island első része után
Michael Owen összetört, lánya mégis megy a Love Islandre

„Ha jól lovagolok, mindig megkapom, hogy csak azért, mert apuci vett nekem egy drága lovat. Amikor pedig a vállalkozásomat indítom be, akkor azt a megjegyzést kapom, hogy apám pénzét használom fel” – mondta Gemma Owen, akit a díjlovaglás mellett a divat világa is beszippantott. Mivel imád utazni és szereti a divatot, megvalósította az álmát, és saját fürdőruha-kollekciót dobott a piacra (OG Beachwear), a képeken viszont az alacsony költségvetés miatt neki is a tervezettnél többet kellett modellt állnia.

„Annyira ijesztő volt a modellkedés, de ettől függetlenül jól ment. Bikinire vetkőzni, majd odaállni egy ember elé, akit még soha nem láttál, és lefotóz… úgy voltam vele: »ah, oké«” – emlékezett vissza a fotózásra.

„Apám inkább a sport irányába terelt, míg édesanyám mindig hangsúlyozta nekünk, milyen fontos, hogy anyagilag megálljunk a saját lábunkon. Mind a ketten nagyon támogatóak, de azt mondanám, hogy anyám inkább az üzleti szférában való megélhetésünket preferálná.”

Owen a lányával (Fotó: instagram.com/themichaelowen)
2022.12.01 00:00:28

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A Boston Red Sox baseballcsapatát is tulajdonló cég alvó óriásként viselkedő, az anyagi csőd szélén táncoló klubot vett meg 300 millió fontért 12 esztendővel ezelőtt, most simán ennek a tízszereséért értékesítheti, igaz, tett is bele rendesen pénzt és munkát. Az utóbbira jellemző, hogy az FSG egy évtized alatt megháromszorozta a Liverpool kereskedelmi bevételeit.

2022.11.16 16:22:08

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A sportolók kivétel nélkül arról beszéltek, az elszántság, a gyakorlás és a szenvedély közvetlen hatással van arra, hogy ki vagy, illetve ki lehetsz. Ha pedig a célszemély nem csupán az eredményei miatt csodálja a főszereplőt, de a mondanivalójával is képes azonosulni, sokkal könnyebben csörög a kassza.

2022.11.14 23:01:12

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A változást érezhetően nem tudja hova tenni.

2022.11.09 17:35:54

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Szeptemberben még csak a drukkerek fél (!) százaléka hitt a Newcastle Bajnokok Ligája-kvalifikációjában, illetve nagyjából harmaduk az európai porondra való visszatérésében, azóta mindkét szám jelentősen megnőtt.

2022.11.06 10:41:53

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Kloppék először nyertek idegenben a jelenlegi bajnokságban.