A Pitbull újra „marcangolhat”: Davids visszatért

Vágólapra másolva!
2010.08.20. 18:07
null
Davids újra mezt húzhat magára
A Crystal Palace labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a korábbi holland válogatott játékost, Edgar Davidsot. A 37 éves középpályás utoljára 2008-ban játszott tétmérkőzésen, még az amszterdami Ajax színeiben.

A Crystal Palace hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolta a korábbi holland kiválóságot, Edgar Davidsot. A 37 éves középpályás legutóbb a 2007–2008-as szezonban volt aktív labdarúgó, amikor is az Ajax mezében huszonhét találkozón lépett pályára. Davids teljesítményének függvényében fogja kapni fizetését.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy a klubhoz kerültem, szeretném élvezni a labdarúgást, és megmutatni mire vagyok még képes” – nyilatkozta Davids a klub hivatalos honlapjának.

Davids korábban megfordult az Ajax, a Milan, a Juventus, a Barcelona, az Internazionale és a Tottenham Hotspur együttesénél is, Hollandiában és Olaszországban mindent megnyert, amit lehetett, valamint van egy Bajnokok Ligája-győzelme és egy UEFA-kupa-elsősége is.

A Pitbull becenévre hallgató játékos a Fülöp Mártont és Priskin Tamást is a soraiban tudó Ipswich Town ellen mutatkozhat be tétmérkőzésen új csapatában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik