Korábbi edzője elárulta Cristiano Ronaldo egyik követelését

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.04.25. 16:11
Ralf Rangnicknak ultimátumot adott Cristiano Ronaldo (Fotó: Getty Images)
Meglepő történetet osztott meg az angol élvonalbeli Manchester United korábbi menedzsere, a most az osztrák válogatottat irányító és a Bayern Münchennel a napokban szóba hozott Ralf Rangnick, aki a Bild műsorában árulta el Cristiano Ronaldo szokatlan kérését.

Cristiano Ronaldo 2021 nyarán tért vissza a Juventustól a Manchester Unitedhez, ahol eleinte még Ole Gunnar Solskjaer volt a menedzser, ám a norvég menesztése után Ralf Rangnickot bízták meg a „vörös ördögök” vezetésével, a német szakember pedig most egy meglepő történetet osztott meg az ötszörös aranylabdásról.

„Elmondom, hogyan csináljuk: ötből négy meccset játszom. Te döntöd el, melyiken nem játszom, de nem ülök a kispadon, a meccset otthonról akarom nézni” – idézte fel Cristiano Ronaldo ultimátumát a Bildnek Ralf Rangnick.

A szakember regnálása alatt egyébként Cristiano Ronaldo összesen öt mérkőzést hagyott ki a statisztikák szerint, kettőt a hivatalos indoklás szerint csípőproblémák miatt, kétszer nem került be a keretbe, míg a Liverpool elleni rangadót azért hagyta ki, mert elhunyt az újszülött kisfia.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik