MU: Nem érdemeljük meg, hogy a szurkolók mögöttünk állnak – Ten Hag

Vágólapra másolva!
2023.11.02. 09:40
null
Ten Hag nem gondolkodik a lemondáson (Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla róla, a Manchester City után a Newcastle United is hármat vágott az Old Traffordon a Manchester Unitednek, a „szarkák” 3–0-s győzelmükkel kiejtették a címvédőt az angol Ligakupából. A folyamatos rossz szereplés miatt Erik ten Hag alatt egyre jobban inog a kispad. Az alábbiakban a mérkőzés utáni nyilatkozatát szemléztük a klub honlapjáról.

 

„Ez a teljesítmény nem elegendő, tisztában vagyunk vele – kezdte Erik ten Hag.Meccsben voltunk, aztán néhány perc leforgása alatt kiengedtük a kezünkből. A képességeink alatti színvonal ez, jól tudjuk. Felelősséget kell vállalnunk ezért.”

Hozzátette, hogy nem szabad bárkire is ujjal mutogatni. „Voltak jó idők, most viszont rossz napokat élünk. De együtt vagyunk benne. Együtt nyerünk és együtt veszítünk.”

„Az edzéseken mindig nagyon jól teljesítünk. De ezt a meccseken is meg kell tennünk, amelyeken most a szintünk alattit nyújtjuk. Fel kell javulnunk – mondta a holland menedzser, aki a közhelyek mellett a szurkolóknak is üzent. – Köszönjük, hogy mögöttünk álltok. Még ebben a nehéz időszakban is. Jelenleg nem érdemeljük ezt meg, mert nem nyújtunk topjátékot. Igyekszünk, de az igyekezet önmagában nem elég a legmagasabb szinten. Jól tudjuk ezt. Jobban kell csinálnunk a dolgunkat, és emelnünk kell a színvonalon.”

Ten Hagnak nincs kétsége afelől, hogy ebből a nehéz helyzetből ki tudja rángatni a csapatát.

„Biztos vagyok abban, hogy meg tudom csinálni. Eddig ez minden klubomnál sikerült, ahogyan itt is tavaly. Most rossz helyzetben vagyunk. Vállalom érte a felelősséget. Kihívásként tekintek a helyzetre.”

Mindeközben kiderült, hogy Casemirót a szünetben sérülés miatt kellett lecserélni, és biztosan kihagyja a Fulham elleni hétvégi bajnokit.

ANGOL LIGAKUPA
NYOLCADDÖNTŐ
Manchester United–Newcastle United 0–3 (Almirón 28., Hall 36., Willock 60.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik