PL: pár percre beállt, megsérült és több hétre kidőlt az MU védője

Vágólapra másolva!
2023.09.18. 15:47
null
Wan-Bissaka hosszú időre kidőlt (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, a sérülésekkel és megannyi más dologgal (Anthony vagy Jadon Sancho ügye, a klub eladása körüli mizéria) küzdő Manchester United a múlt hétvégén ismét vereséget szenvedett, ezúttal hazai pályán. A csapat most arról számolt be, hogy a betegségből felépülő Aaron Wan-Bissaka – aki egészségügyi problémája miatt csak a 85. percben állt be a Brighton & Hove Albion ellen – megsérült a szombati bajnoki hajrájában, és előreláthatóan több hétre kidőlt.

Az MU hozzáteszi, hogy Aaron Wan-Bissaka visszatérésének meghatározásához további vizsgálatokra lesz szükség, ám a manutdfanatics.hu a The Athleticre hivatkozva két hónapos kihagyást vetít előre.

A Manchester United a Premier League mostani kiírásában az első öt meccséből hármat elveszített, szerdán a Bayern München otthonában kezdi meg a szereplését a Bajnokok Ligájában.

Jó hír a szurkolóknak, hogy Rasmus Höjlund a bajorok ellen alighanem már képes lesz végigjátszani a találkozót, Erik ten Hag pedig a sérültek kapcsán úgy fogalmazott, hogy szerdára talán már egy játékosa felépülhet, de a hétvégére, a Burnley ellen többen is visszatérhetnek.

Wan-Bissaka hiányában Diogo Dalot lesz a csapat jobbhátvédje.

A SÉRÜLTEK

BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR 1. FORDULÓ

SZERDA
A-CSOPORT

18.45: Galatasaray (török)–FC Köbenhavn (dán) (Tv: Sport2)
21.00: Bayern München (német)–Manchester United (angol) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik