PL: újabb fordulat a Kane-ügyben, Levy nem reagált a Bayern ultimátumára – sajtóhír

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.05. 13:50
null
A Kane-ügy soha nem érhet véget... (Fotó: Getty Images)
Tovább bonyolódik a helyzet Harry Kane átigazolásával kapcsolatban. Mint azt még pénteken megírtuk, a Bayern München egy utolsó ajánlatot, illetve egy ultimátumot küldött a Tottenham Hotspur vezetőségének. A londoni klub elnöke, Daniel Levy azonban nemes egyszerűséggel figyelmen kívül hagyta a bajorok ajánlatát, s válasz helyet elutazott egy kéthetes miami nyaralásra a családjával – derítette ki a Bild.

A kemény tárgyalóként ismert klubvezér ezzel jelezte, hogy nem hatotta meg a Bayern – bónuszokkal együtt több mint 100 millió euróra rúgó – utolsónak mondott ajánlata, s nem tágít az általa kért 116 millió eurótól.

A 30 éves csatár átigazolása kapcsán tehát továbbra sincs döntés. Harry Kane a PL-idény kezdetéig szeretné lezárni az ügyet, de sajtóhírek szerint nem szeretné meghosszabbítani 2024-ben lejáró szerződését, noha a „sarkantyúsok” évi bruttó 12.2 millió eurós fizetésének megduplázásával marasztalnák.

Kane számára (aki nagy Spurs-szurkoló, ám a trófeák hiánya miatt szívesen szerződne Münchenbe) fontos lenne, hogy klubja nagy összeget keressen a távozásával, de ha Levy a továbbiakban is megmakacsolja magát, úgy könnyen lehet, hogy az angol válogatott gólrekordere jövőre, szabadon igazolhatóként fog távozni Észak-Londonból.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik