PL: a Manchester Unitednek Osimhen a fő kiszemeltje – sajtóhír

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.03.01. 13:07
null
Osimhen a Manchester United fő célpontja (Fotó: Getty Images)
A Manchester Evening News információi szerint Erik ten Hag, a Manchester United menedzsere két sztárigazolást szeretne a nyáron. A manchesteriek egy támadóval és egy középpályással erősítenék meg keretüket, az előbbi posztra Victor Osimhen a fő kiszemelt.

Erik ten Hag nyitott arra az opcióra is, hogy megint megpróbálják átigazolni a Barcelonát erősítő Frenkie de Jongot vagy a Borussia Dortmundban futballozó Jude Bellinghamet.

A Manchester United fő célpontja a Napolit erősítő Victor Osimhen. A 24 éves nigériai támadó 20 olasz bajnoki mérkőzésen 19 gólnál jár az idényben. A „vörös ördögöknek” azonban mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk, ha el akarják csábítani Osimhent. Aurelio De Laurentiis, a Napoli elnöke köztudottan ügyes tárgyaló és nincs kényszerhelyzetben, mivel a nigériai játékosnak 2025 júniusáig van szerződése az olaszokkal

A Football Italia megemlíti még esetleges jelöltként Harry Kane, Goncalo Ramos és Mohammed Kudus nevét is.

Az angol csapatnak annak érdekében, hogy új játékosokat igazolhasson és megfeleljen az UEFA előírásainak, játékosokat is el kell adnia. Az eladásra kínált játékosok között van Harry Maguire, Anthony Martial és Alex Telles is. Maguire az idén csak kilencszer lépett pályára, a sérülékeny Martial pedig a United 40 mérkőzéséből 28-at hagyott ki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik