Man. City: Agüero ismét világoskékben, bemutatta az új kollekciót – képek

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.02.25. 14:59
Mint ismert, szívbetegsége miatt Sergio Agüero nemrégiben visszavonult a profi futballtól. A Manchester City vele és a klub egy korábban szintén meghatározó futballistájával, Pablo Zabaletával bemutatta a PUMA legújabb kollekcióját – derült ki a manchesteriek Instagram-bejegyzéséből, amely hangsúlyozza, hogy aki egyszer „kék” volt, mindig is „kék” marad.


Sergio Agüero az Atlético Madridban eltöltött öt év után 2011-ben igazolt a Manchester Cityhez, amelyben minden sorozatot figyelembe véve 390 tétmérkőzésen 260 gólt szerzett, ebből 184-et az angol bajnokságban. Nála több gólt egy klub mezében senki sem jegyzett a Premier League-ben. A 33 éves Agüero tavaly decemberben jelentette be a visszavonulását szívritmuszavara miatt, így pályafutását az FC Barcelonában fejezte be.

A másik személy a képeken a 37 éves Pablo Zabaleta, aki 2008 és 2017 között erősítette a manchesterieket, a visszavonulását 2020 októberében jelentette be. A szintén argentin játékos a Cityben 333 mérkőzésen 12 gólt és 27 gólpasszt jegyzett (na meg 70 sárga lapot gyűjtött be).

A fotókon látható felsőket és dzsekiket a játékosok a hazai és idegenbeli mérkőzések előtt fogják hordani.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik