Premier League: újabb védőjét veszítette el a Liverpool

Vágólapra másolva!
2021.02.12. 18:30
null
Fabinho egy januári bajnoki mérkőzésen (Fotó: AFP)
Izomsérülés miatt nem számíthat a szombati, Leicester City elleni bajnoki rangadón Fabinhóra Jürgen Klopp, az angol labdarúgó Premier League-ben címvédő Liverpool menedzsere. A leicesteriek is elveszítettek egy játékost, James Justint, ráadásul az egész idényre – írja az MTI.

 

Jürgen Klopp az együttes pénteki sajtótájékoztatóján arról nem beszélt, hogy a brazil játékos mikor térhet vissza.

Fabinho kiválásával még nehezebb helyzetbe került Klopp, aki korábban Virgil van Dijkot, Joe Gomezt és Joel Matipot is elveszítette a hátsó alakzatból, ahol így – kényszerből – már eddig is egy középpályás, Jordan Henderson szerepelt Fabinho mellett.

A Liverpool a téli átigazolási időszakban a sérülések miatt két középső védőt szerződtetett: a 20 éves török Ozan Kabakot a Schalkétól vette kölcsön, a 25 esztendős Ben Davies pedig a másodosztályú Prestontól érkezett.

Érkezett friss hír sérülésről a Leicester háza tájáról is: a Brighton ellen 1–0-ra megnyert szerdai FA-kupa-nyolcaddöntőn térdsérülést szenvedő James Justin az idény hátralévő részében már nem léphet pályára.

„A röntgen nem sok jót ígér, és ez most nagy csapás a számunkra, mert ebben az idényben hihetetlenül jó volt, több poszton is bevethető, és mindegyiken legalább 10-ből 8 pontos teljesítményt nyújtott” – mondta Brendan Rodgers menedzser Justinról, aki a Leicester minden bajnoki meccsét végigjátszotta eddig az idényben.

A Leicester a harmadik, címvédő vendége a negyedik helyről várja a szombat kora délutáni rangadót.

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik