Videó: mialatt Pogba nekifut a 11-esnek, Bolt lefutja a 100-at

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.28. 22:20
Mint arról beszámoltunk, a Manchester United hazai pályán 2–1-re legyőzte az Evertont az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 10. fordulójában. A mérkőzés 27. percében Paul Pogba tizenegyesét Jordan Pickford hárította, a kipattanót viszont a kapuba belsőzte a francia – az eset után azonban Pogba szokásos büntetőhöz való nekifutása ihlette meg igazán az internet vicces kedvű népét.

A Jordan Elgott nevű felhasználó által közzétett videón az látszik, hogy mialatt Paul Pogba nekifut a tizenegyesnek, a világrekordot tartó Usain Bolt lefutja a 100 métert.

Jordan Elgott on Twitter

Usain Bolt ran the 100m in less time than it took Paul Pogba to 'run up' for his penalty. https://t.co/1s67WOHWhx„Újra a helyes mederbe tereled a pályafutásod és szerződést hosszabbítasz. #DolgokAmiketPogbaNekifutásaAlattMegTudszCsinálni” – a francia középpályást a csapattársa, Luke Shaw sem kímélte a Twitteren.

Luke Shaw on Twitter

Make a comeback in your career and renew your contract. #ThingsYouCanDoDuringPogbasPenaltyRunUpVan, aki szerint így néz ki Pogba nekifutás közben:

Soccer AM on Twitter

Paul Pogba's penalty run up: https://t.co/pmcQqZWzDR


Paddy Power on Twitter

Pogba's run up... https://t.co/tMnXN1Idwy


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik