MU: Ibra jelentősen csökkentett fizetésért tért vissza

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.25. 10:53
Csütörtökön délután jelentette be az angol élvonalbeli Manchester United labdarúgócsapata, hogy Zlatan Ibrahimovic a 2017–2018-as szezonban is a klubot erősíti. A svéd klasszis szerződése június 30-án lejárt, és úgy tűnik, nem véletlen, hogy közel két hónappal később tudtak csak megegyezni a felek a folytatásról: sajtóhírek szerint a rutinos csatár fizetését jelentősen csökkentették.

A 35 éves támadó a legutóbbi szezonban három trófeát nyert a Manchester Uniteddel, és a klub házi gólkirálya volt. Lejáró szerződését azonban nem hosszabbították meg, csütörtökön viszont új, ismét egy idényre szóló kontraktust írt alá. Az alkudozás tárgya a hírek szerint Ibrahimovic bére volt: a svéd futballista az előző szezonban állítólag heti 367 ezer fontot keresett, a jelenleg is zajló idényben viszont hozzávetőlegesen ennek a felét (180 ezer font) teheti zsebre.

A Telegraph úgy tudja, erre a szezonra is kerültek bónuszok a szerződésébe, így bérét jócskán megnövelheti, ha eredményes lesz. Zlatan a 10-es mezszámot kapta a Manchester Unitednél, az általa a legutóbbi idényben viselt kilencest a nyáron az Evertontól érkező Romelu Lukaku kapta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik