PL: letöltötte eltiltását, mégsem játszott a drogteszten megbukott csatár

Vágólapra másolva!
2017.02.03. 12:24
A Premier League-ben szereplő Stoke City menedzsere, Mark Hughes elárulta, a West Bromwich Albiontól 12 millió fontért szerződtetett Saido Berahino letöltötte nyolchetes eltiltását, amit egy pozitív drogteszt miatt kapott még a birminghamiek játékosaként.

Az angol támadót még ősz elején tiltották el nyolc hétre, miután pozitív drogtesztet produkált. Bár a büntetése lejárt, mégsem került vissza a West Brom keretébe, így januárban a Stoke Cityhez szerződött. Utóbbi klub menedzsere, Mark Hughes elmondta, tudtak a támadó eltiltásáról, ez azonban nem befolyásolta az üzlet megkötésére vonatkozó terveiket.a Stoke Cityhez szerződött. Utóbbi klub menedzsere, Mark Hughes elmondta, tudtak a támadó eltiltásáról, ez azonban nem befolyásolta az üzlet megkötésére vonatkozó terveiket.

„Tisztában voltunk a történtekkel, mielőtt aláírt hozzánk. Mint minden játékos esetében, nála is alapos kutatást végeztünk, de ez nem változtatott a vele kapcsolatos terveinken. Elégedettek vagyunk vele, nem akarjuk mellőzni őt” – mondta Hughes az új csapatában az Everton elleni bajnokin debütáló támadóról.

Berahino mellőzéséről korábbi együttesének menedzsere, Tony Pulis beszélt.

„Azért nem játszott, mert nem volt eléggé fitt. Két évvel ezelőtt nagy szerepe volt a klub bennmaradásában, most azonban ő akart távozni” – árulta el Pulis.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik