MU: Fellaini Ibizán füstölög, de mit szól ehhez Mourinho?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.06. 10:07
null
Marouane Fellaini (balra) és ikertestvére, Mansour Ibizán nyaral (Fotó: The Sun/Silvia & Sergio/Splash News)
Marouane Fellaini továbbra is Ibizán nyaral, és igyekszik a lehető legjobban ellazulni. A belga labdarúgó-válogatott és a Manchester United középpályása koktélokkal és szivarozással múlatja az időt.


Marouane Fellaini kibékült a szintén Ibizán nyaraló Szalai Ádámmal, ám tovább füstölög. A The Sun fotókat közölt a 28 éves belga középpályásról, aki rokonai és barátai, no meg néhány szivar és koktél társaságában lazít.

A képek láttán José Mourinho valószínűleg nem tapsikol majd örömében. A Manchester United új menedzsere még 2014-ben elég rossz véleménnyel volt az arsenalos Jack Wilshere-ről, akit két éve Las Vegasban dohányzás közben fotóztak le.

A portugál szakember szerint a nyaralások alkalmával elszívott néhány szál cigarettától nem lesz rosszabb egy futballista teljesítménye, mégsem nézi ezt jó szemmel. Mégpedig azért, mert meggyőződése szerint a profi labdarúgók nagy hatással vannak az őket bálványozó gyerekekre, akik ezek után azt gondolhatják, hogy ők is nyugodtan rágyújthatnak.

Az Eb-negyeddöntőben Walestől kikapó belga válogatottból nem Fellaini az egyetlen, aki hódol a dohányzás örömeinek. A torna alatt Radja Nainggolant láthattuk egy videón, midőn egy doboz cigarettával integet kedélyesen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik