Liverpool: Klopp hevesen ünnepelt, és nem fogott kezet – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.14. 09:54
Meglehetősen érzelemdús légkörben rendezték meg vasárnap a Liverpool–West Bromwich Albion (2–2) angol bajnoki labdarúgó-mérkőzést. A hazaiak a 96. percben mentették döntetlenre a találkozót Divock Origi góljával. A lefújás után Jürgen Klopp nem fogott kezet a West Brom menedzserével, Tony Pulisszal.


A nézeteltérés egyik fő oka Dejan Lovren sérülése volt, amit a Craig Gardnerrel való ütközése váltott ki. A két menedzser szóváltásba keveredett egymással az oldalvonal mellett, a meccs végén pedig nem üdvözölték egymást.

Lovren sérülése



„A csapatomhoz akartam menni – adott magyarázatot Klopp az elmaradt kézfogásra Pulisszal. – Erre mindenki mondjon azt, amit akar. Volt némi szóváltásunk a meccs alatt. Olykor néhány másodpercnél több időbe kerül, hogy lehiggadjon az ember. Ha ebből ügyet akarnak csinálni, akkor csak tessék. Általában kezet fogok, de ma ezt nem tettem meg, mert ez a meccs nem volt baráti. Azért minden jót kívánok neki.”

Origi egyenlítő góljánál Klopp a levegőbe bokszolt, és mozdulataival a szurkolókat ösztökélte további buzdításra.




Klopp megvédte a meccsen nagyot hibázó kapusát, Simon Mignolet-t: „A szünetben mondtam Simonnak, hogy ha bárki azt állítja, hogy a gól a te hibád volt, akkor mond azt, hogy nem, mert az én hibám. Olyan kapust akarok, aki kijön, és mindent belead.”

Tony Pulis higgadtan értékelt: „Jürgen nagyon eleven. Én magam is ilyen voltam mindig a pálya mellett.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik