PL: törött csészére lépett, lemaradhat az Arsenal-meccsről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.12. 15:23
Az otthonában elszenvedett baleset miatt került veszélybe Enner Valencia szombati, Arsenal elleni játéka. A West Ham United ecuadori labdarúgója törött teáscsészével vágta el a lábujját.

Enner Valencia csatlakozott azon futballistákhoz, akik a saját hülyeségük, ügyetlenségük miatt sérültek meg. A West Ham támadója – aki három góljával Ecuador legeredményesebb játékosa volt a 2014-es vb-n – elejtett otthon egy teáscsészét, majd rálépett annak egyik törött darabjára. A mutatvány eredménye egy mély, vágott seb lett a nagylábujján, amelyet sürgősségi ellátásban tisztítottak meg és varrtak össze az egyik londoni kórházban, a West Ham orvosi stábjának felügyelete mellett.

A „kalapácsosok” szombaton londoni derbit vívnak az Arsenal vendégeként, valószínűleg Valencia nélkül, bár a klubja nem zárta ki pályára lépésének lehetőségét.
azon futballistákhoz, akik a saját hülyeségük, ügyetlenségük miatt sérültek meg. A West Ham támadója – aki három góljával Ecuador legeredményesebb játékosa volt a 2014-es vb-n – elejtett otthon egy teáscsészét, majd rálépett annak egyik törött darabjára. A mutatvány eredménye egy mély, vágott seb lett a nagylábujján, amelyet sürgősségi ellátásban tisztítottak meg és varrtak össze az egyik londoni kórházban, a West Ham orvosi stábjának felügyelete mellett.

A „kalapácsosok” szombaton londoni derbit vívnak az Arsenal vendégeként, valószínűleg Valencia nélkül, bár a klubja nem zárta ki pályára lépésének lehetőségét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik