Ha már a salátádban sem bízhatsz - a 10 legbizarrabb sportsérülés

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.23. 13:12
A sportokat csak képernyőről követő átlagemberek nem is sejtik, hány elvetemült háztartási eszköz, családtag, vagy épp háziállat lesi azt minden pillanatban, hogy miként tudna véget vetni egy sportoló karrierjének. A profik élete nem könnyű, de azt azért elvárnánk, hogy ha valaki napi 25 órát edz, akkor egy távirányító ne okozzon neki nyolc napon túl gyógyuló sérülést, bár úgy tűnik, ez nem reális. A Huffington Post újságírói most összegyűjtötték minden idő 10 legérthetetlenebb sérülését, amiből kiderül, hogy már a salátájában sem bízhat a futballista!

1. ALEX STEPNEY
Minden kapus rémálma: a Manchester United mezét több mint 400-szor magára húzó Stepney a kiabálástól sérült meg. A mára már 71. életévét is betöltő játékosnak a védelem felállásával akadtak problémái, így gondolta, rendre inti figyelmetlen társait. Ez lett a veszte, ugyanis az álla nem készült fel erre a feladatra, és kiakadt a meccs közben.
1. ALEX STEPNEY
Minden kapus rémálma: a Manchester United mezét több mint 400-szor magára húzó Stepney a kiabálástól sérült meg. A mára már 71. életévét is betöltő játékosnak a védelem felállásával akadtak problémái, így gondolta, rendre inti figyelmetlen társait. Ez lett a veszte, ugyanis az álla nem készült fel erre a feladatra, és kiakadt a meccs közben.

2. DAVE BEASANT

A pályafutása alatt szinte minden nagyobb Premier League-klubban megforduló Beasanttel nagyon csúnyán elbánt a sors. Az angol válogatottban is pályára lépő kapus sérülése a bizarrabbnál is bizarrabb, őt ugyanis egy salátaöntetes üveg győzte le, ráadásul az egyik Batman-filmben a főgonosz szerepére is jó eséllyel pályázó palack 8 hétre a partvonalon kívülre száműzte a pályafutását idén befejező Beasantet.

Tévez támadását még túlélte Rio Ferdinand, de az asztallal már nem tudott mit kezdeni (Fotó: huffingtonpost.com)
Tévez támadását még túlélte Rio Ferdinand, de az asztallal már nem tudott mit kezdeni (Fotó: huffingtonpost.com)

3. RIO FERDINAND
A manchesteri védő a pályán nem ismer félelmet, de a kanapéra állítólag még mindig csak félve mer leülni. Ferdinand tv-nézés közben szenvedett ugyanis sérülést, méghozzá úgy, hogy meghúzta a combizmát, miután túl sokáig volt fent a lába az asztalon. Ha ez sem tanít meg az illemre, Rio, akkor semmi!

4. LEROY LITA
A jelenleg a Brighton and Hove-ban szereplő csatár legalább annyira utálhatja a reggeleket most már, mint Garfield. Az angol válogatottban csak az U21-es együttesig jutó támadó még szinte ki sem nyitotta a szemét, máris megsérült, ugyanis a szokásos reggeli nyújtózkodása közben Lita meghúzta a vállát.

5. DAVID JAMES
Úgy tűnik, a tv a sportolók egyik legnagyobb ellensége. Az 53-szoros angol válogatott David James az asztalra feltett lábbal még túlélte a napot, de a távirányítónak már ő sem lehetett méltó ellenfele. A kapus aközben húzott meg egy izmot, hogy épp a kapcsolóért nyúlt. Ha a labdáért is így menne... Nem fontos.


6. ALAN WRIGHT
Hova jut ez a világ, ha egy profi futballista már a Ferrariját sem vezetheti félelem nélkül? Az Aston Villa egykori balhátvédje, Alan Wright akkor szenvedett combizomhúzódást, amikor a frissen vásárolt maranellói gyártmányában épp a gázpedálra akart taposni. A kapcsolatuk ezt követően már nem volt a régi, így a futballista le is váltotta hamar a járgányt egy 416-os Roverre.

7. DAVID BATTY
A rettegett angol középpályás sérülékeny játékos volt egész pályafutása alatt, de arra még ő sem számíthatott, hogy a még járni is alig tudó kissráca intézi őt el hetekre. A legkisebb Batty épp a triciklijével kerekezett, amikor édesapja elbambult egy pillanatra. A Ragyogásból Jack Nicholson mellől kilépett tipegőnek ennyi elég is volt, azonnal áthajtott a papa lábán.




8. DARREN BARNARD
Ahogy látjuk, egy Ferrari pedálja, egy salátaöntet, sőt egy tricikli is tud komoly sérüléseket okozni, így azon már meg sem lepődünk, hogy Darran Barnardot, a 24-szeres walesi válogatott szélsőt a pudlija küldte padlóra. Méghozzá szó szerint, ugyanis a pályafutása nagy részét a Barnsleyban töltő futballista sétáltatás közben a kutyus vizeletén elcsúszott, és így szenvedett térdsérülést, amely miatt több mint öt hónapot ki kellett hagynia.

9. DARIUS VASSELL
Előre szólunk, ezt a pontot nem ajánljuk ebéd közbeni fogyasztásra. Az Aston Villa és a Manchester City korábbi támadójával, Darius Vassell-lel saját maga bánt el. A 22-szeres angol válogatott csatár nagylábujjának körme feldagadt egy fertőzés miatt, a mi Dariusunk pedig úgy gondolta, remek ötlet lesz belefúrni abba, így levegőztetve egy kicsit a sérült területet. Legnagyobb meglepetésére, az ötlet kivitelezése mégsem sikerült tökéletesre, és a megfúrt ujj csak még jobban elfertőződött. Ki hitte volna, hogy ez rosszul is elsülhet?

Lochte és a lányok (Fotó: huffingtonpost.com)
Lochte és a lányok (Fotó: huffingtonpost.com)

10. RYAN LOCHTE
Ryan Lochte-t egy nő intézte el, méghozzá egy tini. A Floridába látogató ötszörös olimpiai bajnoknak úgy megörült egy rajongó hölgy, hogy amint meglátta a sztárt, azonnal a karjába futott. Ahelyett azonban, hogy Lochte elkapta volna őt, a földre huppantak, és bár a lány megúszta sérülések nélkül, az úszó beverte a térdét a járdaszegélybe, így jelenleg is a betegszabadságát tölti. Úgy tűnik, valaki túl sok Dirty Dancinget nézett... Inkább ültél volna a sarokban, Baby!

SZAVAZÁS

Kinek a nevéhez fűződik minden idők legbizarrabb sportsérülése?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik