MU: Falcao jól van, vasárnap játszhat; Welbeck nem az a szint

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.11. 18:45
null
Bemutatták Falcaót (balra) és Blindet (jobbra) az MU-nál (Fotó: Reuters)
Louis van Gaal megerősítette, minden papírmunkával végeztek Radamel Falcao kölcsönvétele ügyében, így a kolumbiai csatár játszhat a hét végén a Queens Park Rangers ellen. A holland menedzser azt is elárulta, miért adta el Danny Welbecket az Arsenalnak.

 

Csütörtökön a szeptember 1-jén szerződtetett Radamel Falcao és Daley Blind sajtótájékoztatón mutatkozott be a Manchester Unitednál. A kérdések zömét természetesen a 28 éves kolumbiai csatárhoz intézték, aki elmondta, készen áll a nagy feladatra.

„Örülök, hogy itt lehetek, és különösen fontos, hogy nagyon jól érzem magam – mondta a világbajnokságot sérülés miatt kihagyó Falcao. – A sérülésem a múlté, egy hónapja már játszottam a Monacóban, és hétről hétre javult a játékom. Gólt is szereztem, ami nagyon fontos egy csatár lelkének, sokat segít abban, hogy újra a régi legyen. Hiszek Louis van Gaal projektjében, ez a csapat pont nekem való, szeretnék sok-sok évet eltölteni az Old Traffordon.”

Van Gaal elárulta, hogy Falcao játékengedélye megérkezett, játszhat vasárnap a QPR ellen.

„Egy lehetősége volt a mai edzésen, és ki is használta. A világ egyik legjobb csatára, hihetetlen, mire képes" – mondta Van Gaal, akit kérdőre vontak arról, miért engedte el az Arsenalhoz Danny Welbecket, aki az angol válogatott első Eb-selejtezőjén két gólt is szerzett Svájc ellen.

„Robin van Persie, Wayne Rooney és Falcao egy bizonyos szintet képvisel. Danny Welbeck nem az a szint, ezért engedtem el" – mondta Van Gaal.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik