Manchester United: Hummels nem jön; ajánlat Vermaelenért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.07. 14:50
null
Van Gaal és De Jong a válogatott után az MU-nál is együtt dolgozhat? (Fotó: Action Images)
Angol lapértesülés szerint a Manchester United nem tudott megegyezni a Borussia Dortmunddal Mats Hummels vételáráról.


Louis van Gaal nagy csodálója a 25 éves német csillagnak, aki világbajnoki győzelemhez segítette hazáját a 2014-es, brazíliai viadalon.

A „vörös ördögök” új menedzsere 3–5–2-es felállást szeretne meghonosítani a manchesterieknél, ebben a formációban pedig kiemelt szerepet kapott volna Hummels.

A Dortmund és a Manchester United azonban nem tudott megegyezni a védő áráról, és a hírek szerint az angolok figyelme már inkább az Arsenaltól távozni vágyó belga Thomas Vermaelenre összpontosul.

MEGEGYEZTEK VIDALLAL?
Olasz lapértesülés szerint a „vörös ördögök” megegyeztek a Juventus chilei középpályásával, aki 12 millió eurót kereshet évente Angliában. Bővebben itt!
Sőt, az angol források már azt is tudni vélik, hogy Arsene Wenger megerősítette, a manchesteriek már ajánlatot is tettek a játékosért.

Könnyen elképzelhető, hogy hamarosan nem csak ő, hanem a Milant erősítő Nigel de Jong is érkezik. A 29 éves, holland válogatott középpályás korábban három és fél éven keresztül a „vörös ördögök” városi riválisánál, a Citynél játszott, mielőtt 2012 augusztusában a milánói piros-feketékhez.

De Jong számára nem lenne újdonság Louis van Gaal kezei alatt készülni, hiszen a Manchester United új menedzsere korábban a holland válogatottat is irányította.

De Jongért a hírek szerint 8 millió font körüli összegért válthat klubot.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik