Fulham: rutinos görög válogatott középpályással erősítettek

Vágólapra másolva!
2012.09.11. 17:31
A Premier League-ben szereplő Fulham labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Jorgosz Karagunisz, 120-szoros görög válogatott futballista. A július óta szabadon igazolható középpályás a szezon végéig kötelezte el magát a londoniakhoz.

A görög válogatottal 2004-ben Európa-bajnoki címet ünneplő Karagunisz pályafutásának legnagyobb sikereit a Panathinaikosz játékosaként érte el, amelynél azonban nem hosszabbították meg júniusban lejáró szerződését, így ingyen szerződhetett a Fulhamhez. A 35 esztendős középpályás korábban megfordult a Benficában és az Internazionaléban is.

„Örülök, hogy aláírtam a Fulhamhez. Izgatott vagyok, új kihívás lesz számomra Anglia és a Premier League – nyilatkozta Karagunisz. – Várom már a közös munkát Martin Jollal, és a klub fantasztikus játékosaival.”

Martin Jol, a Fulham menedzsere – természetesen – örül Karagunisz érkezésének.

„Rengeteg sikert ért már el klubcsapataival, továbbá jelentős nemzetközi tapasztalattal rendelkezik. Boldog vagyok, hogy a legtöbb görög válogatottsággal rendelkező játékos ebben a szezonban nálunk játszhat. Sok minőséget hoz a csapatunkba.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik