Király Gábornak elege van abból, hogy csak harmadik számú kapus

Vágólapra másolva!
2008.11.06. 18:31
Király Gábornak elege lett abból, hogy kevés játéklehetőséget kap csapatában, az angol másodosztályban szereplő Burnley-ben. A magyar légiós a Daily Mailnek elmondta, távozni akar a klubtól. Az angol lapértesülések szerint a Burnleynél nem állnak a korábban a válogatottban is szereplő kapus útjába.
Király Gábornak elege lett a mellőzéséből
Fotó: Action Images (archív)
Király Gábornak elege lett a mellőzéséből
Király Gábornak elege lett a mellőzéséből
Fotó: Action Images (archív)
Király Gábornak elege lett a mellőzéséből
Mint olvasóink megszokhatták, minden héten beszámolunk az angol másodosztályban szereplő magyar légiósok csapatainak bajnoki szerepléséről. Sajnos az utóbbi időben a Burnley kapusáról, Király Gáborról általában csak annyit írhattunk, hogy nem nevezték csapata aktuális mérkőzésére.

A magyar kapusnak most elege lett az állandó mellőzésből, és a Daily Mailnek elárulta, hogy távozni akar csapatától, mivel nem akarja állandóan a lelátóról figyelni a mérkőzéseket.

„Úgy gondolom, hogy jobb játékos vagyok annál, hogy csak harmadik számú kapus legyek, ezért szeretnék találni egy másik csapatot, ahol újabb kihívások várnak rám” – mondta Király Gábor.

A 32 éves kapus szerződése egyébként az idény végén lejár, de megállapodása értelmében abban az esetben, ha ebben a szezonban 25 mérkőzést játszik, akkor automatikuson meghosszabbítják a kontraktusát.

Erre vajmi kevés esély mutatkozik, főleg, hogy a klubnak sem érdeke, hogy további időre magához kösse a többi játékoshoz képest viszonylag magas fizetéssel rendelkező Királyt. Így a Burnley sem akar a távozni vágyó kapus útjába állni.

Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy melyik csapatban folytathatja a korábban a Hertha, az Aston Villa és a Crystal Palace kapuját is védő, hetvenszeres magyar válogatott kapus.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik