Buzsáky Ákos a Premier League-ben futballozna, amint lehetséges

Vágólapra másolva!
2008.02.26. 17:01
Buzsáky Ákos úgy véli, idén nem jutnak fel, de a következő szezonban már elérheti a Premier League-et a Queen’s Park Rangers labdarúgócsapata. A magyar középpályás beszél az átigazolásáról is, tagadja, hogy összeveszett volna Ian Holloway vezetőedzővel.
Buzsáky Ákos szerint a következő szezonban sikerülhet a feljutás
Buzsáky Ákos szerint a következő szezonban sikerülhet a feljutás
Buzsáky Ákos szerint a következő szezonban sikerülhet a feljutás
Buzsáky Ákos szerint a következő szezonban sikerülhet a feljutás

Buzsáky Ákos jó döntést hozott, amikor átigazolt a Queen’s Park Rangers együttesébe. Az akkor még a kiesés által fenyegetett együttes a magyar futballista érkezése és a tulajdonosváltás után jelentősen feljavult, és sokan már a feljutásról is beszéltek.

A válogatott játékos szerint a Premier League-re jelenleg minimális esély van.
„Tizenkét pontra vagyunk a rájátszástól, és ez komoly hátrány. Ez a szezon arra megy el, hogy az új játékosok összecsiszolódjanak, hogy megismerjük egymást. A következő bajnokságban viszont már cél lehet a feljutás, én az élvonalban szeretnék játszani, amint lehetséges" – nyilatkozta a Daily Mail című lapnak.

Buzsáky az őszi szezont még a Plymouthnál kezdte, onnan előbb kölcsönbe, majd végleg a QPR-hez távozott. Felmerültek olyan pletykák is, hogy a középpályásnak azért kellett távoznia, mivel rossz viszonyban volt Ian Holloway vezetőedzővel.
„A távozásommal mindenki jól járt. A QPR adott felajánlott értem félmillió fontot, ezt a Plymouth elfogadta. Nem akartak mindenképpen megtartani. Az nem igaz, hogy összevesztem volna az edzővel, nem tudom, ki terjeszti ezt.”

Buzsáky hozzátette, hogy a Championship nagyon erős bajnokság, szerinte ha a Manchester United vagy a Chelsea ebben az osztályban játszana, akkor sem nyerne meg minden meccset. „Az szinte biztos, hogy feljutnának, de nagyon nehéz meccseket vívnának, itt bárki megverhet bárkit.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik