A szurkolók Buzsákyt választották a QPR legjobb igazolásának

Vágólapra másolva!
2008.02.01. 10:59
A QPR labdarúgócsapatának rajongói által szerkesztett Vital Queen's Park Rangers szurkolói weboldal tagjai Buzsáky Ákost választotta meg elsöprő többséggel a januári átigazolási időszak legfontosabb szerzeményének. A klub kilenc játékost szerződtetett télen, és bár a magyar labdarúgó októberben érkezett a QPR-hoz, először csak kölcsönbe került az együtteshez. A hosszú távú szerződést januárban írták a felek, a játékos a Plymouth csapatát hagyta ott a londoniak kedvéért.
Buzsáky gyorsan közönségkedvenc lett a Loftus Roadon
Buzsáky gyorsan közönségkedvenc lett a Loftus Roadon
Buzsáky gyorsan közönségkedvenc lett a Loftus Roadon
Buzsáky gyorsan közönségkedvenc lett a Loftus Roadon

A Queen’s Park Rangers szurkolóinak 58 százaléka gondolta úgy, hogy Buzsáky Ákos volt az együttes legjobb téli átigazolása. A második helyen álló játékos, Rowan Vine mindössze 13 százalékot ért el a voksoláson.

A QPR 10-ese tizenöt másodosztályú bajnoki mérkőzésen hat találatot jegyzett, amely nagyon jó teljesítménynek számít, hiszen a magyar karmester elsődleges feladata nem a góllövés.

A szavazás harmadik helyén Patrick Agyemang végzett, akit a Preston North Endtől sikerült megkaparintaniuk a kék-fehéreknek.

A többi hat új szerzeményre összesen csak a szavazók tizenkilenc százaléka voksolt.

Buzsáky októberben került a kék-fehérekhez a Plymouthtól, és már az első mérkőzéseken is a kezdőcsapatban kapott helyet.

A tulajdonosok és az edző olyannyira elégedett volt a középpályás teljesítményével, hogy a klub januártól hosszú távú szerződést kötött a játékossal.

A londoni csapat fanatikusai az eredményhirdetéskor nem tudtak kifogyni a dicsérő jelzőkből, a „varázsló” és a „király” jelzőt többször is használták a válogatott középpályásra.

Buzsáky rövidesen a magyar válogatottban is bizonyíthat, ugyanis meghívót kapott a Szlovákia elleni felkészülési mérkőzésre, amelyre február 6-án kerül sor Limasszolban.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik