Hosszú távra terveznek a „vörösök”, Reina is hosszabbított

Vágólapra másolva!
2007.06.07. 19:02
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Liverpool spanyol kapusa, Pepe Reina újabb ötéves szerződést kötött az angol klubbal, így 2012-ig kötelezte el magát a Premiershipben legutóbb a harmadik helyen végző alakulathoz. Ezt a hírt az egyesület jelentette be csütörtök délután.
Reina 2012-g a Liverpool kapusa maradhat
Reina 2012-g a Liverpool kapusa maradhat
Reina 2012-g a Liverpool kapusa maradhat
Reina 2012-g a Liverpool kapusa maradhat

„Mindannyian tudtuk, hogy vannak olyan játékosaink, akikkel tárgyalnunk kell, és Pepe az egyik közülük” – nyilatkozta az angol csapat vezetőedzője, Rafa Benitez a Liverpool hivatalos honlapjának, a liverpoolfc.tv-nek.

„Két nagyon jó éve volt velünk, és miután még csak huszonnégy éves tudtuk hogy hosszú távú szerződést köthetünk vele”

„Pepe rekordja a Liverpoolban nagyon jó. Sok mérkőzés volt, amelyen nem kapott gólt, és mindenki láthatja mekkora egyetértés van közte és a védők között. Már korábban is megmondtam, hogy ő a legjobb kapus Spanyolországban, és az egyik legjobb a világon”

„Úgy gondolom ezzel (a hosszabbítással) azt az üzenetet küldjük mindenki irányába, hogy építjük csapatunkat, egyaránt készülünk a jelenre és a jövőre is” – tette hozzá a spanyol szakember.

Reina szerződéshosszabbítása tökéletesen illik a klub utobbi időszakban folytatott igazoláspolitikájába. A „vörösök” ugyanis a hét elején hosszabbították meg a klub másik két kulcsjátékosának, Steven Gerrardnak Jamie Carraghernek a szerződését is.

A madridi születésű kapus még fiatalon mutatkozott be a Barcelona csapatában a spanyol első osztályaban, majd védett a Villarealban, ahonnan 2005-ben hatmillió fontért igazolt a Liverpoolba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik