NFL: már nem veretlen a Miami Dolphins; irányítója megsérült

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2022.09.30. 09:03
A februárban nagydöntős Cincinnati Bengals hazai pályán 27–15-re legyőzte az eddig veretlen Miami Dolphins csapatát az tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) negyedik játékhetének nyitó mérkőzésén – írja a Magyar Távirati Iroda.

A találkozón a Cincinnati – amely két vereséggel kezdte az idényt – védelme a tíz elkapásból 160 yardot hozó Tyreek Hillen kívül a Dolphins minden kulcsemberét semlegesíteni tudta, és mivel a támadóoldalon Joe Burrow 20 passzából 287 yardot és két touchdownt szerzett, megérdemelten nyert. A mérlegét 2/2-re javító Bengalsból Tee Higgins hét elkapásból 124 yardot és egy TD-t ért el – számolt be róla az MTI.


A Miami a második negyed végén fej- és nyaksérülés miatt elveszítette irányítóját, Tua Tagovailoát: a játékost egy földre vitel (sack) után hosszú percekig ápolták, majd kórházba szállították. A Dolphins később közölte, az irányítót kiengedték az intézményből és hazautazhatott csapattársaival Floridába, ahol azonban további vizsgálatok várnak rá, mielőtt újra csatlakozhat az együttes edzéseihez.

A Miami vereségével már csak a Philadelphia Eagles veretlen az NFL-ben.

 

AMERIKAI FUTBALL
NFL, ALAPSZAKASZ
4. FORDULÓ

Cincinnati Bengals
–Miami Dolphins 27–15

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik