Itt van Amerika
D. Á.
2022.08.10 11:18 Frissítve: 2022.08.10 14:44

NFL: gyerekeket vert át, beperelték a Steelers elkapóját

Szeretné kipróbálni, milyen lehet egy amerikaifutball-tábor egy klasszis NFL-elkapóval? Akkor ne menjen Pittsburghbe, mert pórul járhat! Íme, Diontae Johnson esete.

 

Igencsak furcsa hírekkel tudunk szolgálni Pittsburghből. A Steelers elkapóját, Diontae Johnsont beperelték, amiért egy csapat gyermeket és amerikaifutballtábor-szervezőt vert át. Hogy pontosan mit csinált a wide receiver? Nos, semmit. És pont ez a probléma!

Május 22-én indult volna egy tábor, amelyet Johnsonnal reklámoztak, ám az amerikai futballista ügynökei az esemény előtt 13 perccel közölték a szervezőkkel, ügyfelük bizony nem tud megjelenni, mert törölték a Pittsburghbe induló járatát. A probléma az, hogy később kiderült, Johnson nem várta meg a későbbi járatot sem, egyszerűen távozott a reptérről – olvasható az aol.com oldalán.


A nevét viselő ifjúsági tábor szervezői a múlt héten beperelték az elkapót. Ez nem meglepő azok után, hogy a cégnek vissza kellett fizetnie a családoknak a 125 dolláros belépési díjat – összesen 36 000 dollárjába került az amerikai futballista nemtörődöm hozzáállása a szervezőknek.

Johnson viselkedése azért is érthetetlen, mert a tábort konkrétan vele promotálták – a gyerekeknek ígértek közös fotót, pólót és természetesen az elkapóval töltött idő lett volna a tábor lényege.

A tábort szervező cég összesen 48 ezer dollárt követel a Pittsburgh játékosától, akinek azért ez az összeg minden bizonnyal nem jelent nagy problémát: augusztus elején két évre csaknem 37 millió dollárt kapott a Steelerstől.

 

2022.08.16 22:49:07

Amerikai sportok MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. A zene segít a sportolóknak csökkenteni a fáradtságérzetet, növeli a fájdalomtűrő képességüket, valamint javítja a hangulatukat és a motivációjukat. Ezenkívül a megfelelő zenét hallgató sportolók könnyebben ki tudják zárni a pánik és az aggodalom érzését.

2022.08.03 23:20:00

Amerikai sportok MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. »A legsikeresebb sportmenedzserek keményen dolgoznak azon, hogy elsajátítsák ezt az alapvető sportvezetői készséget. Legalább azt tudniuk kell, mikor fogják be a szájukat.«

2022.07.02 23:25:44

Amerikai sportok BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Paolo Maldini vagy Joe Sakic diadala persze nem csupán Milan- vagy Colorado-szurkolóként örömteli hír, azt bizonyítja, hogy sokkal édesebb a siker íze, ha egy klubikon, a teljes pályafutását ott töltő sportoló támaszt fel egy csapatot, amiben bizonyosan óriási szerepe van az érzelmi kapocsnak, az elkötelezettségnek is.

2022.06.19 21:14:51

Amerikai sportok S. TÓTH JÁNOS

ALAPVONAL. Egy olyan (sport)vállalkozásban, ahol a személyi döntésekben az ötvenszázalékos sikerarány előtt már kalapot emelnek, ez különösen figyelemre méltó válogatás volt.

2022.06.17 07:19:23

Amerikai sportok GOBODICS TAMÁS (KEZDO5.HU)

A Celtics csak kapaszkodni tudott a nagydöntő hatodik meccsén • Stephen Curry lett az MVP.