NFL: feljelentette a pályára befutó szurkoló az SB-győztes játékost, amiért letarolta őt

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.10.06. 10:32
Mint arról beszámoltunk, San Francisco 49ers–Los Angeles Rams (24–9) mérkőzésen füstbombával a kezébe berohant a pályára egy szurkoló, akit a Rams veterán védője, a Seattle Seahawksszal Super Bowlt nyerő Bobby Wagner állított meg/terített le. A Los Angeles Times most arról ír, hogy a drukker feljelentést tett emiatt.

A JELENET A JELENET


A pályára berohanó férfi a mérkőzés másnapján a Santa Clara-i rendőrségen feljelentette az eset miatt Bobby Wagnert, a rendőrség pedig megkezdte a nyomozást az ügyben.

„Ez van – mondta szerdán a játékos. – Túl vagyok rajta. Nem igazán foglalkozom vele.”

Hozzátette, hogy inkább a biztonsági őr miatt aggódik, aki a szurkoló üldözése közben megsérült.

Két ember próbált beszaladni a pályára a meccs második negyedében, egyiküket a biztonságiak állították meg, másikukat Wagner.

A védő elmondta, hogy amennyire csak tudott, vigyázott a szurkolóra. „Az emberek néha minden ok nélkül futnak be. Máskor is meg fog történni, de azt sohasem tudhatod, hogy mi van ilyenkor náluk, mi van a zsebükben vagy a kezükben” – árulta el azzal kapcsolatban, hogy miért lépett közbe.

A Rams edzője, Sean McVay is megerősítette, hogy feljelentést tettek a rendőrségen a belépő miatt, de hangsúlyozta, kiáll játékosa mellett, ahogy szerinte mindenki.

AMERIKAI FUTBALL
NFL, ALAPSZAKASZ
4. FORDULÓ
San Francisco 49ers–Los Angeles Rams 24–9

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik