NFL: Aaron Rodgers aláírt, a liga legjobban fizetett játékosa lesz

Vágólapra másolva!
2022.03.08. 18:24
Egybehangzó hírek szerint Aaron Rodgers megállapodott a Green Bay Packers együttesével a szerződéshosszabbításról. A liga egyik legjobb irányítója az NFL történetében a legmagasabb éves fizetéssel rendelkező játékos lesz!

Néhány hete még záporoztak a pletykák, mi lesz Aaron Rodgers sorsa az NFL-ben. A 38 éves irányító kapcsán felvetődött a klubváltás, de még a visszavonulás híre is.

Most azonban az NFL Networknél dolgozó, mindig megbízható információiról híres Tom Pelissero beszámolója szerint megszületett a végső egyezség, és immár biztosnak mondható, Rodgers a „sajtfejűeknél” fejezi be karrierjét.

Aaron Rodgers marad a Green Baynél (Fotó: Getty Images)
Aaron Rodgers marad a Green Baynél (Fotó: Getty Images)

A beszámolók szerint az irányító további négy évre kötelezte el magát Green Bay Packershez, és összesen 200 millió dollár üti így majd a markát. Az évi 18 milliárd forintos fizetéssel a liga legjobban fizetett játékosa lesz az egy évre szóló béreket figyelembe véve.

A 2022-es fizetési listát eddig Patrick Mahomes, a Kansas City Chiefs klasszisa vezette 45 millió dollárral. Ezt ugrotta most meg Rodgers további 5 millió dollárral.

Az irányítót 2005-ben, a draft első körének 24. helyén szerezte meg a Packers. Rodgers 2010-ben Super Bowl-győzelemig vezette a csapatot, az egyéni díjak közül négy alapszakasz MVP- és egy Super Bowl MVP-címet zsebelt be.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik