Itt van Amerika
CS. M. 2021.01.13 23:00 Frissítve: 2021.01.13 23:57

NBA: négycsapatos csere, Harden a Brooklyn Netsben!

Egybehangzó amerikai sajtóhírek szerint a 2017–2018-as NBA-alapszakasz legértékesebb játékosa, James Harden csere útján a Brooklyn Netsben folytatja karrierjét. Eddigi klubja, a Houston Rockets többek között négy első körös választójogot kapott, de a cserében összesen négy csapat érintett.

James Harden kiharcolta a cserét, Brooklynban folytatja (Fotó: Twitter)

 

Bombaként robbant a hír szerda este, miszerint az NBA egyik legnagyobb sztárja, James Harden a Brooklyn Netsben folytatja karrierjét – a hírt a liga legismertebb bennfentese, Adrian Wojnarowski közölte elsőként.

A cseréket egyelőre a klubok hivatalos honlapjai még nem erősítették meg, de az amerikai sajtóhírek szerint négy csapat is érintett bennük: a Brooklyn Nets, a Houston Rockets, a Cleveland Cavaliers és az Indiana Pacers. 

Az eddigi információk szerint a Nets megkapta Hardent, míg a Rockets kapott összesen négy első körös választási jogot a következő évek játékosbörzéire, emellett megszerezte a korábbi All Star Victor Oladipót is az Indiana Pacersből, amely az eddig netses Caris LeVerttel és egy második körös választással lett gazdagabb. A Cleveland Cavaliershez az eddig szintén netses Jarrett Allen és Taurean Prince csatlakozott.

2022.08.03 23:20:00

Amerikai sportok MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. »A legsikeresebb sportmenedzserek keményen dolgoznak azon, hogy elsajátítsák ezt az alapvető sportvezetői készséget. Legalább azt tudniuk kell, mikor fogják be a szájukat.«

2022.07.02 23:25:44

Amerikai sportok BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Paolo Maldini vagy Joe Sakic diadala persze nem csupán Milan- vagy Colorado-szurkolóként örömteli hír, azt bizonyítja, hogy sokkal édesebb a siker íze, ha egy klubikon, a teljes pályafutását ott töltő sportoló támaszt fel egy csapatot, amiben bizonyosan óriási szerepe van az érzelmi kapocsnak, az elkötelezettségnek is.

2022.06.19 21:14:51

Amerikai sportok S. TÓTH JÁNOS

ALAPVONAL. Egy olyan (sport)vállalkozásban, ahol a személyi döntésekben az ötvenszázalékos sikerarány előtt már kalapot emelnek, ez különösen figyelemre méltó válogatás volt.

2022.06.17 07:19:23

Amerikai sportok GOBODICS TAMÁS (KEZDO5.HU)

A Celtics csak kapaszkodni tudott a nagydöntő hatodik meccsén • Stephen Curry lett az MVP.

2022.06.15 01:05:43

Amerikai sportok MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Menjenek el abba az országba, amelyben egy sportágat vallásként szeretnek, ráadásul értenek is hozzá. Mint Kanadában a jégkoronghoz. Mindent aprólékosan elemeznek, bírálnak, minden vereséget katasztrófaként élnek meg. Ha egy gárdának rosszul megy, a helyi média krízist kiált. Ha jól, azt kérdezi, mikor jön a válság.