NBA: a fogadóirodáknál ő a legesélyesebb az MVP-címre

CS. B., MTICS. B., MTI
Vágólapra másolva!
2022.07.26. 14:13
null
Doncic a legesélyesebb az MVP-címre (Fotó: Getty Images)
Három hónappal az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) új idényének rajtja előtt a fogadóirodáknál Luka Doncic, a Dallas Mavericks szlovén játékosa a legesélyesebb arra, hogy elnyerje az alapszakasz legértékesebbjének járó MVP-címet.

A 23 éves kosaras sikerére jelenleg 4-5-szörös pénzt fizetnének, az eddig fogadóknak pedig a 27 százaléka rá tette a pénzét.

Doncic mögött Joel Embiid, a Philadelphia 76ers kameruni centere, illetve a kétszeres MVP Jannisz Adetokunbo, a tavalyi bajnok Milwaukee Bucks klasszisa helyezkedik el, az ő sikerükért 6-7 szeres pénzt fizetnének, ugyanakkor a legutóbbi két alapszakaszban díjazott, a Denver Nuggetset erősítő szerb Nikola Jokics triplázására már 12-szeres kifizetést ajánlanak.

Doncic az elmúlt idényben 65 mérkőzésen átlagosan 28.4 pontot szerzett, 9.1 lepattanót szedett le és 8.7 asszisztot adott. Vezetésével a Dallas Mavericks a Nyugati főcsoport döntőjéig menetelt, ott azonban öt meccsen alulmaradt a későbbi bajnok Golden State Warriorsszal szemben.

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik