Videó: Jokicsot hamar kizárták, Draymond Green izomból leütötte Nurkicot

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.12.13. 08:31
null
Draymond Green nagyon durván leütötte Jusuf Nurkicot (Fotó: Getty Images)
Két sztár számára is idő előtt ért véget a szerdai játéknap mérkőzése az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA), miután a címvédő Denver Nuggetsnél 17 percnyi játékidő után zárták ki a szerb sztárt, Nikola Jokicsot, míg a Phoenix Suns és a Golden State Warriors mérkőzésén a vendégektől Draymond Green fordulásból leütötte Jusuf Nurkicot.

 

Mint megírtuk, Nikola Jokics 16 és fél percnyi játékidő alatt csak négy pontot, kilenc lepattanót és hat asszisztot tudott hozzátenni a címvédő Denver Nuggets Chicago Bulls elleni teljesítményéhez. A szerb sztárt a második negyed végén kizárták, amikor kihagyott helyzete után a visszafutásnál odaszólt valamit az egyik játékvezetőnek, amely miatt technikait kapott, majd kizárták a meccsről, melyet nélküle is megnyertek a coloradóiak.


Aligha ússza meg hosszabb eltiltás nélkül a Phoenix Suns–Golden State Warriors mérkőzésen történteket a vendégek négyszeres bajnok sztárja, Draymond Green, aki egy esetnél nemes egyszerűséggel fordulásból ököllel arcon ütötte a hazaiak játékosát, Jusuf Nurkicot, amely miatt Greent azonnal kiállították.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik