NBA: hiába Randle 41 pontja, a Bucks került az elődöntőbe

Vágólapra másolva!
2023.12.06. 07:13
null
Randle-t (labdával) nem, de a Knickset megállították Adetokunbóék (Fotó: Getty Images)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) idényközi tornájának rájátszásában szerda hajnalban a Milwaukee Bucks és a Los Angeles Lakers harcolta ki az elődöntős szereplést.

Azt nem lehet állítani, hogy a Milwaukee Bucks és a New York Knicks különösen nagy erőfeszítéseket tett volna a védekezésük hatékonyságának növelésére szerda hajnalban, hiszen már az első negyedben 72 pontig jutottak – váltott vezetéssel haladtak, s 37–35-re hozta a szakaszt a Bucks. A második játékrészben aztán rátettek még egy lapáttal, a nagyszünetre majdnem elérték a 150 pontot – 75–72-re ment a Milwaukee, de nyolc pontnál nagyobb előnye egyszer sem volt. Fordulás után azonban visszaesett a Knicks, s a 41 pontig jutó Julius Randle sem volt már olyan termelékeny, így a Bucks 146–122-re győzött, s ezzel bejutott az idényközi bajnokság elődöntőjébe, amelyben az Indiana Pacers lesz az ellenfele.

 


 

A nap másik meccsén a Los Angeles Lakeres jóval szorosabb csatában tudott diadalmaskodni a Phoenix Suns felett. A 31 pontot hintő LeBron James vezette kaliforniaiak a szintén 31-et dobó Kevin Durant gardírozta Phoenixet izgalmas hajrá végén győzték le 106–103 -ra, így készülhetnek a New Orleans elleni elődöntőre.

NBA
IN-SEASON TOURNAMENT
NEGYEDDÖNTŐ
Milwaukee Bucks
–New York Knicks 146–122
Los Angeles Lakers–Phoenix Suns 106–103

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik