NBA: a „görög szörny” alaposan kioktatta az újságírót – videó

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.04.27. 13:32
null
Janisz Adetokunbo alaposan kioktatta az újságírót (Fotó: Getty Images)
Mint arról beszámoltunk, a Miami Heat 4–1-re megnyerte az alapszakaszgyőztes Milwaukee Bucks elleni párharcot az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) rájátszásának első körében. A Bucks sztárját, Janisz Adetokunbót (Giannis Antetokounmpo) az ötödik mérkőzés után arról kérdezték, kudarc-e a kiesés a csapat számára, mire a „görög szörny” alaposan kioktatta az újságírót.

 

„Hogy látod, kudarc volt ez az idény?” – tették fel a kérdést Adetokunbónak.

„Ó, Istenem” – kesergett a „görög szörny”.

„Tavaly ugyanezt a kérdést tetted fel nekem, Eric. Minden évben előléptetnek téged a munkádban? Nem. Szóval akkor minden éved kudarc a munkában? Igen vagy nem? Nem. Minden évben azért dolgozol, hogy előrelépj valamiben, egy célért, legyen az akár egy előléptetés, hogy gondoskodni tudj a családodról, vagy hogy felújítsd a házad, vagy vigyázz a szüleidre. Te ezekért a célokért dolgozol. Ez nem egy kudarc! Ezek lépések a siker felé. Michael Jordan 15 évig játszott, hatszor lett bajnok, tehát a másik kilenc év kudarc volt számára?” – fakadt ki Adetokunbo, akinek kérdésére az újságíró nemmel válaszolt.

„Most te ezt mondod nekem, szóval akkor miért kérdezted ezt tőlem? Ez egy rossz kérdés. A sportban nem létezik kudarc” – zárta szavait Adetokunbo.



NBA, RÁJÁTSZÁS
1. FORDULÓ, 5. MÉRKŐZÉSEK
KELETI FŐCSOPORT
Milwaukee Bucks–Miami Heat 126–128 – hosszabbítás után
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc végeredménye: 4–1 a Miami Heat javára

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik